Bermalam di rumah┬áMess Greysand PDRM Port Dickson. Masa bersantai nie pun pada hari keluarga jugak..tempat penginapan yang best dan nyaman… di Mess PDRM Greysand, Port Dickson. Sib baik le adaContinue Reading

Lukisan pertama dari kakak. Bila aku sampai jea ke rumah…si kakak dengan hepinye telah menunjukkan lukisan yg telah dia kalerkan…nie ler first time dia kaler dengan betul…kalau tidak..kakak hanya tauContinue Reading

Sekolah Tadika untuk kakak Azwa. Sepatutnya dah lama aku entry kan citer nie..sejak 2 menjak nie..aku terbusy ngan kerja…so tertangguh2 lah jawabnyer..hehehe…tajuk bukan main lagi..ala..bukan nak citer pasal aper pun..pasalContinue Reading

Asam Pedas kepunyaan Linda Onn, Ampang. Sepatutnya dh lama aku entry cite nie..tp dh lamer sgt tgg org bg gambar tak bagi2 hingga loni…sibuk atau terlupa kot…anyway it’s ok jea..lgpunContinue Reading

Pembelajaran di sekolah tadika. Bukan main hepi lagi si kakak dah pergi sekolah skrg….tak sabar2 menunggu hari siang untuk ke sekolah…mama harap kakak sentiasa rajin nk pergi sekolah erkh..jangan separuhContinue Reading

Sudah masuk empat bulan umurnya. Seronok dan bersyukur kerana diberikan anak-anak yang sihat tumbesarannyer… mama suke tgk reaksi si adik nie senyum meleret bila org amik gmbrnyer…. sepatutnya mama dahContinue Reading