Mr Bean adalah rancangan yang paling digemari oleh dua beradik ni.Macamlah faham sangat. Walaupun tak faham mereka tetap gelak.Ada saja yang mencuit hati mereka. sukeryer dia landing kat belakang kakaknyer…siContinue Reading

Team Building dan Kursus Motivasi. Minggu lepas..pada 26-28 Mac 2010 aku pergi kursus motivasi dan teambuilding anjuran Wisma Putra kat Mayang Sari Resort Port Dickson.. kesian kat anak-anak kena tinggal..Continue Reading

Meniarap dah lepas pun..Aqeel dah mula angkat2 badan..dah pandai angkat2 kaki..ala senang citer..aksi mcm org nak merangkak…cuma tak berapa kuat lagi..asyik jatuh2 ….rsnya dia akan terus merangkak kot..sbb sampai sekarangContinue Reading

Majlis Hari Jadi Mak Mertua Allah selamatkan kamu…. Allah Selamatkan kamu…. Allah selamatkan MIL Allah selamatkan kamu… amin…. Selamat hari lahir untuk MIL… anyway hari nie (15/03/2010) adalah hari lahirContinue Reading

disebabkan kakak dalam keadaan sedih..kami membawa kakak ke putrajaya sambil bawak basikal hadiah harijadi yg ke-3 tahun lepas… kakak sedih bila dia tahu sepupunye ada bersama ngan tok ma danContinue Reading

ari minggu baru2 nie..kami sekeluarga pergilah makan kat kinrara..breakfast bukan main jauh lagi..dh buntu nak pergi manakan… alih2 pergi ke arah sana..singgahlah Giant Kinrara di sana tue…dah lama niat nakContinue Reading

entry nie aku nak citer pasal si adik pulak.. tgh dok sibuk2 buatkan ketupat sotong utk FIL dan SIL..kelam kabut jugak..kejap2 jaga dari tidur..si kakaknyer lena saja tidur..kan takut takContinue Reading

Taman Permainan adalah tempat yang sesuai untuk bawa anak-anak beriada di waktu petang. Entry nie sepatutnyer dah lama masukkan..tapi ada tahap kemalasan tue lebih dari kerajinan..so tertunggak… pada suatu petangContinue Reading