Restoran ABC Mamak ni dekat dengan rumah je. Selepas hantar mak sedara ke stesen bas putra untuk balik ke kelantan…mamaema family singgah ler makan pagi kat kedai mamak nie..memang selalulahContinue Reading

time nie tgh tgg MIL ngan SIL kat depan umah bersiap2 nak pergi umah SIL yang kedua. dorang ngajak makan tghari kat umah. alang2 incik suami kerja pada hari mingguContinue Reading

bukan main seronok sakan time nie. aper tidaknya tetiba blackout satu opis mamaema yg tgh dok wat kerja nie. semua lampu dan aircond terpadam…cuma komputer jea tidak..sebab ada backup. pastuContinue Reading

mcm best jea punyer ayat tue…yelah semestinyer..dh lamer dapat..akhirnya baru lah pergi…pergi ke mana tue???hahaha..ala mama ema pergi dinner kat Hotel Nikko, KL. mama ema dpt voucher dinner utk 2Continue Reading

Kakak dan Adik. Tetiba jea teringin nak wat citer pasal anak-anak ku mcm episod pulak..hehehe..lantaklah..janji aku sendiri yg hendakkan… setakat hari ini ALHAMDULILLAH syukur sanga2t kepada Allah kerana mengurniakan akuContinue Reading

Belajar rajin-rajin yea kakak. Kakak adalah harapan mama dan ayah. Alhamdulillah kakak memang rajin pergi sekolah. Tiap kali hari jumaat kakak kena pakai baju kurung sekolah punyer..ALHAMDULILLAH..kakak memang rajin pergiContinue Reading

Mr Bean adalah rancangan yang paling digemari oleh dua beradik ni.Macamlah faham sangat. Walaupun tak faham mereka tetap gelak.Ada saja yang mencuit hati mereka. sukeryer dia landing kat belakang kakaknyer…siContinue Reading

Team Building dan Kursus Motivasi. Minggu lepas..pada 26-28 Mac 2010 aku pergi kursus motivasi dan teambuilding anjuran Wisma Putra kat Mayang Sari Resort Port Dickson.. kesian kat anak-anak kena tinggal..Continue Reading