entry nie aku nak citer pasal si adik pulak.. tgh dok sibuk2 buatkan ketupat sotong utk FIL dan SIL..kelam kabut jugak..kejap2 jaga dari tidur..si kakaknyer lena saja tidur..kan takut takContinue Reading

Taman Permainan adalah tempat yang sesuai untuk bawa anak-anak beriada di waktu petang. Entry nie sepatutnyer dah lama masukkan..tapi ada tahap kemalasan tue lebih dari kerajinan..so tertunggak… pada suatu petangContinue Reading

Bermalam di rumah┬áMess Greysand PDRM Port Dickson. Masa bersantai nie pun pada hari keluarga jugak..tempat penginapan yang best dan nyaman… di Mess PDRM Greysand, Port Dickson. Sib baik le adaContinue Reading

Lukisan pertama dari kakak. Bila aku sampai jea ke rumah…si kakak dengan hepinye telah menunjukkan lukisan yg telah dia kalerkan…nie ler first time dia kaler dengan betul…kalau tidak..kakak hanya tauContinue Reading

Sekolah Tadika untuk kakak Azwa. Sepatutnya dah lama aku entry kan citer nie..sejak 2 menjak nie..aku terbusy ngan kerja…so tertangguh2 lah jawabnyer..hehehe…tajuk bukan main lagi..ala..bukan nak citer pasal aper pun..pasalContinue Reading

Asam Pedas kepunyaan Linda Onn, Ampang. Sepatutnya dh lama aku entry cite nie..tp dh lamer sgt tgg org bg gambar tak bagi2 hingga loni…sibuk atau terlupa kot…anyway it’s ok jea..lgpunContinue Reading