PG Mall, Eh Jomlah Kita Shopping

PG Mall? Apa tu? Pusat beli belah ke? Kat mana? KL? Selangor? Pahang? Kelantan? Kat mana tu nak pergi shopping ni..dah lama berkurung dalam rumah. Sekarang dah boleh rentas daerah…tak lama lagi dah boleh rentas negeri.

Eh, kejap..kejap… PGMall bukan pusat beli belah dalam bangunan tu.

PG Mall adalah salah satu online shopping di Malaysia..No.1 tau. Baru tahu ke?  Ia ditubuhkan sejak tahun 2017. Dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd bertujuan untuk menyediakan platform perniagaan yang boleh dipercayai bagi para peniaga untuk mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka.

PGMall.my telah disenaraikan sebagai laman web e-dagang 3 teratas di laporan pandangan Iprice (https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/) .  Pelbagai pilihan produk sepertidari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Hidup, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, dan Automotif hingga E-baucar. Yang paling best shopping di sini sebab menerima semua c-wallet dan payment gateway.

So, shoppinglah anda di hujung jari saja. Jimat tenaga, jimat minyak.

Berbelanja dengan c-wallet.

Nak berbelanja di PGMall dan membayar menggunakan c-wallet tanpa perbelanjaan minimum !!!

Berikut adalah langkah-langkah cara Topup C-wallet:

1. Log masuk akaun PG Mall: PG Mall Login

2. Pergi ke “Profil Saya” dan pilih “c-wallet”

3. Klik butang “Topup”

4. Pilih kaedah pembayaran pilihan anda dan klik “Bayar Sekarang”

5. Sahkan pembayaran anda, anda akan diarahkan ke laman web pembayaran yang dipilih

6. Jumlah Topup anda akan segera ditunjukkan sekiranya berjaya.

Tunggu apa lagi Daftar dan dapatkan tawaran hebat dalam talian. Jom Beli di PGMall! 

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #PGMallxIprice

About emarieys

Ema has written 1322 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

Related Posts

3 thoughts on “PG Mall, Eh Jomlah Kita Shopping

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *