NuffnangX….komen menjadi zero..

Henti kejap jantung tengok kat entry komen-komen kembali zero.

Kenapa jadi begini?..

NuffnangX adalah penyebabnya

NuffnangX tu apa?

NuffnangX adalah aplikasi paling mudah untuk baca blog, like, tinggalkan komen malah berhubung dengan blogger melalui chat secara terus.

Inilah dinamakan blog secara mobile friendly.

Jom, install Apps NuffnangX dari handphone u all

Dan pergi ke link NuffnangX untuk calim blog u all.

 

Lepas tu, rergister di NuffnangX dan ajak follower  follow blog di sana.

Dan janganlah lupa follow ema blog yer..

Search blog ini -https://www.emarieys.com

Ema tahu pun dari blogger jejariruncing.

Dah menjadi orang pertama follow kat blog beliau..tapi tak tahulah beliau sudi ke tak follow blog cabuk ema ini..

Jangan risau…komen sebelum ini still ada.. bila klik komen akan tersenarailah komen-komen yang ada.

So, janganlah pelik bila u all jumpa kotak komen yang lain sikit di blog ema ini.

entry autopublish.. otw ke Selesa Beach Resort, PD for kursus teambuilding and motivasi.

harap nama akan sama dengan keadaanya.

About emarieys

Ema has written 1249 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge