Nak beli Premium Beautiful (PB)

Premium Beautiful Corset. Dah lama tak cerita pasal bisnes PB ni kan..Busy memanjang…. maklumlah ema buat bisnes PB ni secara part time saja.

Alhamdulillah, walaupun dah lama tak buat entry atau post fb pasal PB ni…ada juga orang yang bertanya.

Masa pergi kursus team-building pun ada orang nak (sekarang tengah tunggu ukuran).

Malah ada juga yang emel nak beli PB ini macamana.

Sangat mudah.

Boleh bayaran secara cash atau secara ansuran.

premium beautiful

Next week sekali lagi out-station ke Port Dickson untuk seminggu.

Ada orang PD tak kat sini?

EMA
(0192496678)

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge