Loading...
All

My Target!!!!!

Gambar tahun 2008 di Pulau Langkawi

target nak kurus

Semua wanita mengidam-idamkan tubuh yang ideal dengan ketinggian.

Ema memang di kategorikan tinggi…hampir 170 cm

sekarang tinggi masih sama, cuma berat dan bentuk badan dah berbeza

My target, nak pakaikan kembali pakaian 3 tahun yang lepas punya

ramai orang akan cakap ‘tak gemuk pun’ bila tengok dalam fb, blog atau face to face

yang sebenarnya mereka tak nampak kegemukkan badan tersembunyi di sebalik ketinggian

tapi mereka tak tahu..bila duduk..jelas kelihatan tang gemuknya

4 tingkat dah ni!!!!!!

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge