Tahniah untuk cikngah, dah ada rumah sendiri. Tarik nafas panjang tengok harga rumah sekarang. Di Kelantan pun sama mahal harga rumahnya. Ambo jugalah tak ada rumah lagi. Yang beli punContinue Reading

Raya ketiga baru bersemangat nak beraya. Mood pun kembali ceria. Aku malas nak fikir pasal kena tipu. memang dah terkena pun. duit customers pun dah ganti balik. Memang tidak sekaliContinue Reading

Suasana hari raya di Kelantan. Raya kedua beraya di Bachok. Rumah mokwe (nenek mr.ery). Satu-satunya nenek yang ada. Dah ada piut pun. Raya tahun ini orang sarawak pun ada balik.Continue Reading

 Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Macam mana raya korang? Layan kat facebook macam-macam fesyen dan tema warnanya. Aku tak nak kongsi kat fb, nak kongsi kat blogContinue Reading