Aqeel Family

:::aqeel dgn adik amsyar :::

adik amsyar nie adalah sepupu aqeel ngan kakak. anak saudara mamaema sebelah keluarga MHH… beza umur hanya sebulan saja dengan aqeel… aqeel lahir bulan lapan amsyar pulak bulan sembilan… gelagat diaorang nie memang mencuit hati semua…. jom jejaki apa yang diaorang nie buat…. kenapa aqeel nie??? macam geram kat sesuatu je… yea, saya dah boleh […]

Family

Anak Saudara Baru

Kelahiran Anak Saudara.  Adik bongsuku dah selamat melahirkan baby girl di HUSM, Kubang Kerian dengan berat 3.88kg…oppss…silap 3.18kg jea. mamaema pun terkejut jugak bila dengar berat cam gitu pada mulanya, rupanya tersilap.. so dia still tak boleh kalahkan time mamaema bersalin dulu…hehehe… Inilah anak saudara baru…belum ada nama lagi… sebijik mcm bapaknya…