:::aqeel dgn adik amsyar :::

adik amsyar nie adalah sepupu aqeel ngan kakak. anak saudara mamaema sebelah keluarga MHH… beza umur hanya sebulan saja dengan aqeel… aqeel lahir bulan lapan amsyar pulak bulan sembilan… gelagat diaorang nie memang mencuit hati semua…. jom jejaki apa yang diaorang nie buat….

kenapa aqeel nie??? macam geram kat sesuatu je…

yea, saya dah boleh berdiri..amsyar belum tunjuk skill lagi

mana mahu pergi korang berdua nie…

kecik-kecik dah tunjuk garang yea dik…. siap tarik baju sepupunya tanda tak puas hati MHH tak pegang dia…

ketara nampak muka tak puas hati….. tenung semacam saja kat sepupunya….

tak baik macam tue…kita nie bersaudara…salam balik..main sama2…

nie dah maafkan atau belum

nota jari : tak lama lagi aqeel dah boleh jalan….

Tagged : /

Anak Saudara Baru

Kelahiran Anak Saudara.  Adik bongsuku dah selamat melahirkan baby girl di HUSM, Kubang Kerian dengan berat 3.88kg…oppss…silap 3.18kg jea. mamaema pun terkejut jugak bila dengar berat cam gitu pada mulanya, rupanya tersilap.. so dia still tak boleh kalahkan time mamaema bersalin dulu…hehehe…

anak saudara
Inilah anak saudara baru…belum ada nama lagi… sebijik mcm bapaknya…
Tagged : /