Loading...
IklanPerkhidmatanReview

Minyak Pelincir Polytron

Minyak Polytron ni sejenis minyak pelincir untuk kenderaan dan jentera. Hal-hal pasal kereta memang failed. Tahu start enjin, kereta hidup, tekan minyak terus jalan. Yang selalu perati kat dashboard, meter air dan meter minyak je. Dah namanya pemandu perempuan. Datang bengkel anjuran Kelab Blogger Ben Ashaari, wakil Polytron Melaka turun padang. Bagi penerangan dan demo secara live kelebihan minyak Polytron.

Apa yang disampaikan oleh wakil Polytron Melaka minyak Polytron ini digunakan di seluruh dunia seperti Israel, Eropah, Arab Saudi dan Singapura. Di Malaysia, PDRM telah menggunakan minyak Polytron pada kereta peronda lancer. Penjenayah pecut lari dengan ferrari pun, PDRM dah mampu nak kejar. Putih mata lah penjenayah oiii.. tak sempat lari terus masuk lokap. Banyak jugalah penerangan yang diberikan beserta video, tapi adatlah perempuan kan nak juga ada demo nya.

Ini demo secara live pada motor. Nampak tak air keluar dari enjin tu? Suka motor ni minum air sirap. Masa demo, enjin motor tengah hidup yer.

Siap tambah lagi dengan sirap bandung. Tuang lagi dalam enjin. Bertuah kau motor, sirap kau belasah, bandung kau belasah, air yeos pun kau belasah. Memang tak mati pun enjin motor. Semua terpegun. Wow hebatnya.

Masuk sirap bandung, keluar pun sirap bandung tak kan nak keluar kopi kan.

Hebat kan minyak Polytron. Enjin smooth dan langsung tak ada bunyi.  Rahsia disebalik kehebatan semua jenis pelincir polytron, jawapannya polytron MTC! Semua produk polytron mengandungi MTC yang merawat permukaan logam yang bergesel dalam enjin untuk mengurangkan geseran sehingga 95%.  Tanpa minyak hitam pun, kenderaan boleh gerak sejauh 200km. Ada berani?

Balik ke bilik..pot pet pot pet bercerita sakan pasal minyak Polytron kat Mr.Ery. Esoknya, aku ajak sekali Mr.Ery tengok dengan mata sendiri. Bertuah hari itu, blogger yang bawa kereta berpeluang mengisi minyak Polytron dalam enjin kereta masing-masing. Dalam whatsapp pakat cerita bawa kereta sampai tak sedar diri. Alhamdulillah, semua selamat sampai ke rumah.

Antara produk keluaran Polytron. Yang hujung sekali sesuai untuk diguna pakai di dalam rumah. Contoh, kalau ada tingkap nako yang susah nak buka tutup, boleh spray kat besi tetingkap. Ditanggung beres, nako boleh buka tutup tanpa ada geseran lagi.

Terima kasih Polytron Melaka. Berminat untuk merasai kehebatan minyak Polytron ini boleh pm tepi (0192496678 -whatsapp only). Ambo dah jadi agen Polytron. Nak butiran lanjut pasal minyak Polytron boleh layari  Facebook dan Instagram Polytron.

 

 

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

8 comments
Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge