Azwa Parenting Travel

minum teh yang ‘piaw’

Percutian di Cameron Highlands.

orang dah kata ‘JANGAN’
maknanya….janganlah…
ini tidak..
ada sesetengah orang bila dilarang
itulah yang selalu dibuatnya…

hah, bila dah diletak denda RM _ _
barulah beringatkan…
tahu pula sayang duit tu..

Teh Boh Cameron Highlands

destinasi mana pula ni
hah, inilah destinasi kami seterusnya
destinasi minum air teh yang asli..

kat sinilah saya beli hadiah untuk pemenang “Siapa Nak Hadiah?” tu
eh3x..
baru teringatlah….
pemenangnya belum bagi details lagi
date dah closed kan
so, saya kena buat cabutan yang lainlah ni…

Cameron Highlands Boh Shop

nak turun ke Tea Plantation tak dapat coz hujan
tanah merah melekat lekit dah tu…

Tea Plantation Cameron Highlands

so, ambil gambar dari atas ni saja
keadaan cuacanya mendung memanjang
wah, saya boleh maintain lagi dengan kesejukan kat sini…
tak pakai sweater pun….

hah, hadiahnya ada pada kakak ni…

Cameron Highlands Trip

saya dah terover posing sey…

Cameron Highlands Holiday

anytime is TEA… not coffee…and milo….

Tea Time at Cameron Highlands

hai..minum sorang jer bang!!!

Trip to Cameron Highlands

oh, bestnya makan
dan makan lagi…..

Cameron Highlands

terasa sungguh keaslian teh ini
memang ‘kelat’ rasanya
best lagi tea boh kat pasaraya
hahahaha…dah memang terbiasa minum tea boh…

Cameron Highlands

anak-anak dah tak tahan sejuk
ggggrrrrrrrrrrr

satu-satunya gambar yang cukup korum
kakak dengan adik tu kenapa pulak?

kusyuk betul aqeel tengok ladang tea dari atas..

memang tak boleh turun pun ke sana
hujan renyai-renyai…

aqeel still lagi dalam mood tak puas tidur

makan sudah…
minum sudah…
rehat pun sudah…
ke mana pula selepas ini…

Percutian di Cameron Highlands

ke mana?
TUNGGU!!!
next entry

sekian

About emarieys

Ema has written 1159 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge