Mess Greysand PDRM

Bermalam di rumah Mess Greysand PDRM Port Dickson. Masa bersantai nie pun pada hari keluarga jugak..tempat penginapan yang best dan nyaman… di Mess PDRM Greysand, Port Dickson. Sib baik le ada kolam kecil biarpun tak dapat bilik mengadap laut..hu333..tapi dikira sgt baik dah… paling xcited nak mandi kolam nie..si kakak ler.. hingga dia org pertama turun dan org yang last keluar.. aku rasa dah berapa gelen si kakak nie terminum air..asyik lemas saje..yealah..dia mcm berlagak..nak gelongsor tue tak mau org sambut…eksen nak terjun sorang2…alih2 kelemasanlah jugak..siap gaduh2 lagi ngan ayahnyer…so layan saje.

gaya terapungan
pemandangan penginapan di belakangku
kakak yg amikkan
rumah yg kami duduki
Berminat nak bermalam di rumah mess greysand PDRM rasanya, perlu kenalan dari polis baru dapat bermalam di sini.

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge