Merah Menyala T-Shirt Dari Servis Percetakan Zy Printpack Sdn Bhd

Agak-agak dikejar lembu ke pakai baju tshirt merah menyala ni. Tapi tak risaulah, di bandar mana ada lembu kan. Serius cantik tshirt merah menyala dari Servis Percetakan Zy Printpack Sdn Bhd, salah satu anak syarikat Zy Phyto Holdings. Pernah dengar nama Zy Phyto? Tak pernah dengar, jom kita selidik sedikit latar belakang di sebalik nama Zy Phyto ni.

Zy Phyto Holdings Sdn Bhd

Syarikat pengilang OEM 100% bumiputera bagi produk kecantikan dan kesihatan yang berasaskan ekstrak semulajadi dan herba. Ia menyediakan perkhidmatan membantu usahawan untuk membina produk di atas jenama sendiri. Antara anak-anak syarikat di bawah Zy Phyto Holdings Sdn Bhd  iaitu Cattery ZY Phyto Tech Industries Sdn. Bhd, ZY Phyto Cosmetic Sdn Bhd, ZY Phyto Herbal Science Sdn Bhd, ZY Academy Sdn Bhd, ZY Printpack Sdn Bhd, ZY Phyto Marketing Sdn Bhd, ZY Phyto Sdn Bhd Pantai Timur, Yayasan Qaseh ZY Phyto and Emily. Kredit gambar: Shehan

Ringkasnya, bagi usahawan yang ingin mengeluar produk jenama sendiri, boleh dapatkan perkhidmatan dari Zy Phyto. Tiada pengalaman dalam perniagaan, tak perlu risau. Zy Phyto menyediakan latihan dan ilmu perniagaan kepada usahawan baru. Dari formula, rekabentuk, percetakan, proses dan pembungkusan serta kontrak pengilangan (OEM) semuanya disediakan.  Usahawan hanya perlu bawa idea dan modal sahaja.  Modal berapa? Modal serendah RM5,000 sahaja.

Semua produk yang dihasilkan mempunyai akreditasi HALAL, Amalan Pengilangan (GMP) yang dikawal selia oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), sijil Skim Makanan Tanggungjawab Insudtri (MeSTI) dan ISO.

Bukan calang-calang syarikat gergasi tau, usahawan-usahawan Malaysia yang berjaya dengan produk sendiri pun menggunakan perkhidmatan mereka.

Percetakan Zy Printpack Sdn Bhd

Hah, tshirt merah menyala inilah yang dicetak dari percetakan Zy Printpack Sdn Bhd. Memang cantik dan cetakan pada baju sangat kemas. Dua helai terus aku ambil, biarpun sama warna. Bagi yang tengah mencari tshirt untuk reunion, wedding, sekolah, kelas, family day, kelab, batch atau apa saja di Zy Printpack Sdn Bhd tempatnya.

Korang nak cetak dengan design sendiri memanglah boleh, tapi kalau tak ada idea nak design Zy Printpack akan design untuk korang. Korang sediakan duit jer. Bukan cetak tshirt saja, cetak di produk pun boleh buat.

Cetak Tshirt Zy Printpack

Tak sabar nak pakai pergi Melaka nanti..

Cetak Tshirt Zy Printpack

Bahagian sisi lengan

Cetak Tshirt Zy Printpack

Bahagian Depan

Cetak Tshirt Zy Printpack

dan Belakang

Cetak Tshirt Zy Printpack

Okey dah..

Cetak Tshirt Zy Printpack

Tak payah lagi nak pening-pening cari tempat untuk cetak tshirt yang boleh dipercayai. Di sinilah tempat dan alamatnya.

Encik Rubel Aswaadi (018-317 8898) (Tshirt Printing)

Encik Mahadzir Abdullah (018-782 8898) (Paper Printing & Premium Item)

Encik Zulkepli Yusof (018-227 8898)Paper Printing & Premium Item)

Zy Printpack Sdn Bhd

No. 63, 65,67 Jalan Tiaj 2/10

Taman Industri Alam Jaya

42300 Bandar Puncak Alam

Selangor

 www.zyprintpack.com

 

 

About emarieys

Ema has written 1144 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
5 Shares

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

5 thoughts on “Merah Menyala T-Shirt Dari Servis Percetakan Zy Printpack Sdn Bhd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE