Loading...
All

mengisi masa yg terluang

Permainan Saidina untuk mengisi masa terluang.

Inilah kerja diaorang semua bila tahap kemalasan melebihi segalanya untuk keluar makan tengahari….bukanlah tak makan… kan tak makan kelaparan pulak terus tak dapat buat kerjakan…apa lagi order delivery service la jawabnya… tempat kerja mamaema nie best dengan persekitaran pohon-pohon menghijau tapi yang problemnya bila time nak makan saja coz tak ada kantin..

so kena keluar kalau nak makan, selalunya tempat yg biasa kitaorang pergi Kl Sentral, Bellamy, Tupai2, Kancil, Tanling dan sebagainya…. kat opis ada pantry..bolehlah nak masak2 tapi malas jea…huhu.. mamaema saja yang malas…geng2 lain rajin…

terang lagi bersuluh game apa yg diaorang tengah kusyuk main kan…mamaema tak berapa minat main nie….lainlah game sahiba tu minatlah… boleh bina ayat2…tambah pengetahuan betul tak??…. bila tengok diaorang nie main macam best pula..pernahlah sekali mamaema jadi banker…pegang duit puluhan riban..apakan daya duit mainan semata-mata..kalau yg ori menggigil tangan mamaema ni….huhuhu…

sape yg dah beli tanah…rumah… hotel??? …sape yg masuk penjara???

mak aii…banyaknya korang beli tanah…jutawan dah korang…

hah, baling dadu tue jangan tak baling nanti tak boleh jalan…dan tak dapat gaji….

siapakah dia?? perompak @ banker yg pemalu…hahaha..korang tekalah…

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge