Loading...
HotelReview

Penginapan Di Hotel The Katerina, Batu Pahat Johor

The Katerina Hotel. Menginap selama 4 hari 3 malam. Satu-satunya hotel yang agak besar di bandar Batu Pahat. Tak sangkalah Batu Pahat ada banyak shopping mall. Tapi langsung tak sempat nak meronda bandar Batu Pahat atau shopping mall ni. Nampak shopping mall pun masa datang dan gerak balik.

Bilik Hotel

Selesa juga bilik penginapan di Hotel The Katerina. Kali ini, dapat bilik dengan dua katil single sebab berkongsi dengan rakan sekerja. Datang sini pun atas urusan kerja.

the katerina hotel

Bilik mandi disediakan tab sekali. Tak sempat nak berendam pun dalam tab tu.

hotel-batu-pahat-5

hotel-batu-pahat-6

Bilik Penginapan.

Tak banyak beza dengan mana-mana bilik penginapan di hotel yang pernah mamaema pergi. semuanya sama. kecuali di hotel ni, ada disediakan bilik menggosok baju setiap level. so, seterika tak disediakan di dalam setiap bilik. Kena pergi ke bilik khas untuk menggosok. Bilik khas pula di hujung sekali. Nasib baik dah bawa baju yang tak perlu digosok.

Okey baibai…

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

4 comments
Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge