Pembersih Khusus Lelaki Dari Nanafa Beauty

Pembersih Khusus Lelaki keluaran Nanafa Beauty. Satu-satunya produk kelakian yang pertama di Malaysia keluaran Nanafa Beauty. Yang selalu kita dengar produk baru diperkenalkan kebanyakkan untuk wanita sedangkan lelaki pun ada kepentingan tersendiri. Nanafa Beauty telah memperkenalkan satu produk khas untuk lelaki demi ‘masa depan’ nya. Lelaki pun penting untuk jaga kebersihan dan kesihatan, takkan hanya wanita sahaja yang perlu jaga kan. Itu tidak adil namanya.

Heroes Men Wash merupakan pencuci bahagian ‘kelakian’ yang diekstrak dari bahan-bahan semulajadi untuk daerah kelakian. Digunakan untuk mencuci, menjaga kesegaran serta memberi khasiat yang baik.

men wash
Sukalah laki I, ada produk untuk dia.
Fungsi Horeos Men Wash:
  • Mengandungi antiseptik untuk membunuh kuman
  • Menghilangkan kegatalan
  • Membantu mengatasi masalah mati pucuk
  • Mengurangkan kanser prostas
  • Meningkatkan pengaliran darah
  • Bertahan lama
  • Meningkatkan saiz
Ramuan Horeos Men Wash:
  • Beatine
  • Sireh
  • Glycerine
  • Sea Salt
  • Catuba Extract
  • Menthol Crystal
Nak sihat, nak gagah, nak bertahan… tak payah tunggu la…try dulu baru tahu.

Nana Beauty Blanco Set

Untuk wanita, jangan risau. Nanafa Beauty pun ada keluarkan produk untuk wanita. Kalau tanya wanita, siapa nak cantik? Mesti semua angkat tangankan. Mana ada wanita tak nak cantik. Try tengok orang perempuan Kelantan. Cantik ke tidak. Comel ke tidak. Nak comel lotte macam orang Kelantan, kena la pakai Nana Beauty Blanco Set. Dalam satu set ada sabun pencuci dan serum. dua benda yang perlu ada untuk kulit muka cantik. Dengan tagline “Licin Monne Putih Seppo” sesuailah sangat. Lepas ni, mesti ada yang pandang tak berkelip mata…tak caya menyesal tak sudah.

Produk Nanafa Beauty

Sesuai juga dijadikan sebagai hantaran.

Produk NanafaBeauty
Pembersih Khusus Lelaki
Kelebihan set Blanco ini ialah :
  • Menghilangkan jerawat pasir.
  • Menghilangkan jerawat batu.
  • Mencerahkan kulit secara sekata.
  • Memudarkan parut jerawat.
  • Memudarkan jeragat.
  • Mengekalkan kelembapan wajah.
  • Mengecilkan pori kulit.
  • Menganjalkan dan menyegarkan kulit.
  • Membuang toksin.

Testimoni dari pengguna pengguna Nanafa Beauty Blanco Set seawal 7 hari.

Testimoni Nanafa Beauty1

Menarik dan tergoda kan.. Dah tergoda jangan duk tunggu lama. Hubungi terus talian 016-4126546 / 016-9806500 atau Facebook Nanafa Beauty dan Instagram Nanafa Beauty.

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

9 thoughts on “Pembersih Khusus Lelaki Dari Nanafa Beauty

    1. Boleh terus hubungi Nanafa Beauty HQ utk dptkn Nanafa Beauty Blanco Set ☺☺☺

      +6106426546 / +60169806500

      Terima kasih

  1. Tanx dear utk review ni…love it!!

    Untuk yang ingin dapatkan produk dari Nanafa Beauty, boleh terus hubungi HQ ya.

    +60164126546 / +60169806500

    Tanx!!???

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge