Lunch Dengan Kak Nurul

Restoran Tupai-Tupai KL. Ramai yang tak nak keluar haritu gara-gara excited nak main sahiba so keluarlah mamaema dengan kak nurul pergi cari makan tengahari..lapar wei tak makan… kitaorang ni pun beli bungkus nasi berlauk kat restoran tupai-tupai tu… restoran paling dekat dengan ofis dan parking free…huhuhu

ini saja lauk yang aku makan…aku nie jenis tak suka makan banyak lauk dalam satu pinggan..memadai 2@3 jenis saja..janji masuk perut kenyang… sangat murah RM4 saja….

Lauk restoran tupai-tupaiwah, hepinya kak nurul menjamu selera…sedap ke?? sedaplah tue kalau dah sengih hingga ke telinga ….hehehe. lauk pun penuh gitu..penuh ngan sayuran…

tempat yang kitaorang menjamu selera nie bukanlah kat pantry tapi kat area luar menuju ke bilik mesyuarat…. kebetulan ada meja dan kerusi… ada pulak tingkap…kat pantry gelap dan panas sebab letrik terputus…..sebelum kitaorang keluar cari makan lagi letrik dah tak ada… selalu juga letrik terputus time2 lunch ni…bila berlakunya blackout macam ni..kitaorang keluarlah pergi makan ramai2..

Restoran Tupai-Tupai paling dekat dengan pejabat kalau nak cari makan tengahari.

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge