Best sangat ke makan kat Nando’s

pertama kali kami empat beranak pergi makan kat Nando’s
entah apa mimpi mr. ery tetiba nak makan kat sana
mr. ery sangat cerewet bab makan..lebih-lebih lagi pasal ayam
tapi bila mr. ery yang nak belanja…terus lampu hijau
anak-anak pun nampak jakun je…hehehe

tak tahu nak order apa benda.
so, kami order apa yang terpampang kat banner
tapi ada satu makanan perlu ditukar sebab dah habis
kami tukarlah dengan fries..dan dua mangkuk nasi
tapi yang datang hanya fries dan semangkuk nasi sajaentah budak tu yang silap atau kami yang salah
cakap budak tu, boleh pilih 3 jenis untuk tukar
tapi dihantar hanya 2 jenis saja…
tapi kami belasah makanlah juga

nasi dua mangkuk (cam nasi ayam)

ayam dua ketul satu pedas satu biasa
fries semangkuk dan semangkuk salad
bayar harga RM 60++

ema ni jenis yang tak makan sayur
bila salad sepinggan penuh tu kat atas meja
alamak, rugilah bayar mahal-mahal tapi tak makan
ema cuba makan salad ni dengan mayonisnya
oh tidak, boleh tahan juga sedap makan salad ni yer


best tu bestlah
tapi kalau nak pergi lagi
kena fikir banyak kali

sejak first time makan salad, bila ada makan kat hotel ema akan cari salad ini dulu.

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge