Dinner kat BVS, Bangi

Dinner di Bangi Village Steamboat, Bangi. Disebabkan dah lama tak makan kat luar pada malam tu mamaema sekeluarga makan kat BVS (Bangi Village Steamboat) . tokey dia mamaema punya kawan satu sekolah menengah dulu.. ini dah kali ketiga makan kat sini.. memang banyak pilihan steamboat… harga sangat berpatutan utk dewasa RM 19.90 saja dan kanak2 mamaema dah lupa..sori erkh…hehehe… tidak rugi sesiapa hendak mencubanya…. tidak silap mamaema minggu ini dia dah start jam 10.00 pagi hingga 12.oo mlm… dan bulan puasa dari petang hingga dinihari.. dan ada pilihan makanan berlauk… betul tak asmawati???..kan tak pasal2 mamaema tersilap..naya….

ada ketam..udang…ikan..segala jenis sayur…segala jenis mee..segala jenis makanan laut.. ada nasi..ada buah..ada aiskrim… dan macam2 lagilah… semua self service…kalau nak tahu..pergi jea…

dah cedok isi bnyk barulah nak ambil gambar..itu pasal nampak macam tak banyak padahal….

memang banyak pilihan.. segala benda ada kat sini… mari..mari..singgah…

kakak ngah kusyuk makan..dh standby aiskrim pencuci mulut…

sisa-sisa yang tinggal

About emarieys

Ema has written 1256 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge