majlis hari jadi MIL

Majlis Hari Jadi Mak Mertua

Allah selamatkan kamu….
Allah Selamatkan kamu….
Allah selamatkan MIL
Allah selamatkan kamu… amin….

Selamat hari lahir untuk MIL… anyway hari nie (15/03/2010) adalah hari lahir my MIL…. yang ke berapa tue aku tak berapa pasti..hu33..i’m sori..apa punya menantulah kan… nie idea my SIL untuk buat jamuan makan di Restoran Yankies Hunt kat area Bangi sana… dah tak tahu nak makan kat mana lagi… Alhamdulillah anak, menantu dan cucu semua ada..kebetulan pok we dan mok su serta anak2nya ada sama… so meriah lah…dapat makan ramai2..

gambar yg ada semua time meja kosong..hanya air yg dah sampai… bila makanan sampai terus lupa nak snap gambarnya… semua kelaparan agaknya..ahaks..:-)…

tuan punya bufdaynya yang pakai tudung coklat itew sambil pegang cucu bongsunya (setakat ini)..AMSA… dan org kuatnya yang pakai tudung hitam putih itew..yang mengorder segala makanan yang dijamu….

aksi kakak yang poyo…

my heart : bila nak buat makan2 seperti nie lagi???..hehehehe…..

About emarieys

Ema has written 1263 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge