Macam mana nak ‘follow’ blog

Follow Blog

Saya tak sombong saya friendly tau.
Tapi kalau saya tak follow blog awak..awak janganlah cakap saya sombong.
Saya tak follow blog awak sebab awak tak letak link blog
link blog awak tu yang bermula www. nama blog.blogspot atau .com
Kalau tak letak macam mana saya nak follow yer
Boleh awak edit kat kotak  ABOUT dan letak link blog awak tak?
Barulah friendly kan..
Cuba check kat kotak ABOUT tu..terisi atau kosong.
Ini contoh saya punya
Lagi senang letak semua link yang ada….
Fb ke..twitter ke…you tube ke…
Sekian, terima kasih.

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge