Macam mana nak ‘follow’ blog

Follow Blog

Saya tak sombong saya friendly tau.
Tapi kalau saya tak follow blog awak..awak janganlah cakap saya sombong.
Saya tak follow blog awak sebab awak tak letak link blog
link blog awak tu yang bermula www. nama blog.blogspot atau .com
Kalau tak letak macam mana saya nak follow yer
Boleh awak edit kat kotakĀ  ABOUT dan letak link blog awak tak?
Barulah friendly kan..
Cuba check kat kotak ABOUT tu..terisi atau kosong.
Ini contoh saya punya
Lagi senang letak semua link yang ada….
Fb ke..twitter ke…you tube ke…
Sekian, terima kasih.

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE