Little Wok Kitchen Berkonsepkan Oren

First time, masuk ke Little Wok Kitchen ni…itupun bila masing-masing dah tak tahu nak makan di mana

Promotion Family Set

yang ada atas meja..tapi kami tak pilih pun..makanan lebih kepada masakan cina
Suasana yang terang dengan kaler oren memang menarik..lebih menarik kaler baju mr.ery pun sama dengan konsep restoran ini.
Aktiviti Aqeel bila jumpa cermin…tersengih nak tengok giginya yang rosak..hilang ke handsoman anak jantan…
Pilihan anak tekak sendiri..nasi goreng bersama ayam seketul…
Nasi goreng pilihan Mr.Ery berlaukkan seafood…
Pencuci mulut yang tak tahu rasa apa..sebab memang tak cuba makan…hanya mr.ery saja yang ngapppp.
Hari ini bermulalah dengan akaun gmail yang baru
Gara-gara akaun yang lama dah tak boleh nak upload gambar di dalam blog..melebihi storage free yang dibenarkan.
Terima kasih pada blogger LYA dan blogger Eca yang telah memaklumkan cara-cara untuk kembalikan entry bergambar.
Nanti kita kongsikan…

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE