Loading...
Event

Lets Zumba Zumba Zumba

Jom korang join zumba. Kita berzumba ramai-ramai baru menjadi kalau sorang-sorang mesti tak reti.

Mom dan adik-adik sibuk bolly belli dance dan aerobic bagai setiap hari. Meh kak longnya pula nak berzumba kat sini.  Apo dio zumba tu? Hah, zumba adalah gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan tarian bollywood serta gelek. Pelbagai jenis tarian dalam satu zumba. Kalahlah, mom dan adik-adik punya bolly belli dance tu.

Mentang-mentang asyik kena perli dengan mereka yang aku ni dah ‘gemuk’. Tak apa aku berzumba sampai boleh turun berpuluh kg nanti. Kerana tarian zumba boleh memberi kesihatan organ kardiovaskular, turun berat badan, melegakan tekanan dan meningkat keyakinan diri.

Tiket Zumba

Korang free tak tarikh 11 Mei 2014 (Ahad) nanti. Kalau free marilah join D’ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY anjuran blogger yang suka meroyan kat blog sendiri Mak Dara kita tu. Event ini hasil kerjasama Mak Dara dengan adik-adiknya sendiri iaitu Adza Tuty dan D’Adza Fitness (M) Sdn Bhd. Di mana?

Lokasi : Dewan Serbaguna Cempaka, Ampang Jaya

Masa : 11.00 pagi – 3.00 petang

Pelbagai aktiviti menarik disediakan tau.

* 11:00am : Pendaftaran peserta /Registration
* 11.45am : Bacaan doa
* 12.00Pm : ZUMBA KIDS oleh ZIN ELLA

(RM10 only for 7-11yrs kids)

* 12.30pm : Persembahan oleh artis ALFIE ALWI(TIGA)
* 12.45pm : Cabutan bertuah / lucky draw
* 1.00 pm : ZUMBA FITNESS oleh ZIN D’ADZA RINA juga menampilkan tetamu khas penyanyi itu daripada ahli-ahli D’ADZA BAND ☆Tuty d’adza band ☆Shazroul d’adza band ☆E-one d’adza band
* 1.45pm : Cabutan bertuah / lucky draw
* 2.00 pm : ZUMBA GOLD oleh ZIN JLO
* 2.30pm : permainan/ games dan sesi fotografi bersama semua peserta, para zin, crews dan tetamu VIP termasuk Blogger jemputan.

DiAdza Extravangaza Party

Bayaran yang dikenakan

Peserta : Dibuka kepada orang awam/ orang ramai
Pre-Register : RM40.00
Register at the Door : RM50.00

Bayaran boleh dibuat melalui bank in ke acc seperti dibawah:
●Adza tutyrianti bt adenan
●0142335336
●Cimb bank 14760001625205
●Maybank ( 112259114990 )
●dadzafitness@yahoo.com
(sila hantarkan slip bayaran/bank in)

Pada yang ada business dan mahu berniaga di event ni kami ada menyediakan tapak perniagaan untuk anda. RM 50 untuk satu tapak jualan.
Contact Adza Tuty at 0142335336 untuk RSVP!!!!

{ Buah tangan untuk para peserta}
– 200 pax goodies bag : free mineral + tidbits+ goodies

{Hadiah Cabutan Bertuah }
*hampers
*barangan elektrik
*1 buah Telefon Bimbit Lenovo
*1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 hari 1 malam
*1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 2 hari 1 malam

Haaa memang padat acara D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY ni kan.. Dah hadiah cabutan bertuahnya pun hebat kannnn.. Jadi jomlah sertai D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY!!! untuk keterangan lanjut boleh hubungi:

(ADZA TUTYRIANTI)
0142335336
call/sms/whatsapp

(DZULLIDAIN RAZALI)
010-434 7810
call/sms/whatsapp
FB PAGE
D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA ♡ PARTY

D’ADZA FITNESS Social Media
●D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS FB FANPAGE
●D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/

Adza Zumba Party Kids

Jomlah korang, sambil kita berzumba sambil kita berkenalan. Bawa anak-anak korang untuk berzumba sekali.  Akan bawa kakak Azwa nanti buat teman. barulah tak segan.

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

32 comments
  1. Mummydearie

    Adeh, dah lama tak buat kerja ni! Mahu patah riuk pulak tulang temulang nanti 🙂

    Harap Ema and the gang enjoy semasa aktiviti berzumba, zumba ni. Eh, first time dengar ni. Nampak betul bab tarian memang kaku 😀
    Mummydearie recently posted…Adik ke IkeaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge