Loading...
HotelParenting

bersama keluarga

Lanson Place Ambassador

kalau korang berani tak tengok ke bawah ni. aku pun naik gayat bila lihat orang kat bawah sana tu nampak kecik. floor nya pulak open dan beranda dia paras pinggang orang dewasa jea. terus aku pegang anak-anak erat. takut wei. kakak nak jalan kat tepi-tepi tu, aku marah.

tinggal di tingkat 18 daripada 20 tingkat. itupun tingkat 20 hanya untuk tangki air. tempat nie dikenali sebagai Lanson Place Ambassador Row Residence, KL. kebetulan aku baru habis kursus kat sana dan bos telah bagi bilik untuk satu malam. hadiah hari tua aku. TQ bos.

walaupun dia punya time untuk check-out jam 12.00 tengahari tapi selepas breakfast kami dah check-out. coz mr. ery kena kerja dan pada malam tu ada lawan bola Kelantan vs N9. hooreeyyy..KELANTAN dah menang..GoMo KeLaTe GoMo…..

 

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge