Laman Web SK Desa Petaling

Laman web SK Desa Petaling, Kuala Lumpur. Guys, minta tolong sikit boleh? Nak minta tolong jadi follower kat blog SK Desa Petaling ni. Just follow saja pun tak apa..nak tinggalkan komen lagi bagus. ahaks…jasa korang sangat dihargai.

Laman web SK Desa Petaling ini baru saja diwujudkan untuk menyampaikan maklumat dan penganjuran aktiviti di sekolah terutama sekali kepada ibu bapa anak murid SKDP. Laman ini akan dkendalikan oleh Ema sendiri selagi ditugaskan sebagai Moderator Kumpulan Sarana Ibu Bapa Biro Maklumat (KSIB Biro Maklumat).

Laman Web SKDP

http://skdesapetalingkl.blogspot.my/

Harap korang tak keberatan yea…thanks korang…mmmuaaahhh…stepek.

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

(8) Comments

  1. ok nnti aju follow, bagusnya ema sangat aktif dengan kegiatan sekolah dan aktiviti anak2
    ajumohit recently posted…Keriuhan anak empatMy Profile

  2. Alhamdulillah… dan tahniah Ema mampu memikul tanggungjawab pihak sekolah
    Kakak doakan semoga ianya bermanfaat
    Ganjaran Allah pastinya kerana mampu menjadi penghubung warga sekolah dgn semua yg terlibat dgn sekolah terutamanya ibu-bapa murid-muridnya.

  3. Salam perkenalan Ema. Ok dah try follow tadi tapi problem, nanti try semula sekali lagi. Tahniah Ema dapat uruskan aktiviti yang sangat bermanfaat ini.

  4. Memang sudah perlu ada blog untuk sekolah cuma bahagian pengurusan admin perlu diperkemaskan. Kadang-kadang buat pertanyaan pun tidak berjawab baik telefon sekolah terus.
    akubiomed recently posted…Sambutan terbesar LEGO Star Wars Day di LEGOLAND Malaysia Resort pada bulan May iniMy Profile

  5. macam best je..nanti nak terjah untuk tengok-tengok apa yang patut
    mrhanafi recently posted…Rancangan Tak Berapa Nak JadiMy Profile

  6. pehh..

    dah ada website dahh..

    terbaiklah.

    hoho
    titan recently posted…Let the storm rage on, the beautiful RAINBOW always come after that.My Profile

  7. bagus sekolah ada fb ni, untuk komunikasi parents – sekolah
    Raihanah Ahmad recently posted…5 Tips Memilih Minyak Ikan TerbaikMy Profile

  8. waa..bagusnya ema.. bsr jgk t/jawab nk update ni..moga ema dpt laksanakan dgn jayanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE