Koyla Charcoal Grill

Asalnya nak singgah subway tapi pergi masuk kedai sebelah subway. Nak try apa yang best kat sini…nama kedai Restoran Koyla Charcoal Grill..nak sebut pun susahkan.

restoran koyla grillMasuk jer..berpinar biji mata kejap..sebab semua dinding kaler purple..buku menu pun kaler purple…orang pun tak ramai..kentut pun boleh dengar….bilik beraircond jadi tak ada pun bau masakan…sekali tengok menu…ermmmm..boleh tahan juga harganya…tapi tak apalah mr.ery yang belanja.

restoran koyla grill02 restoran koyla grill05Tukang ambil order pula ‘speaking london’…faham dia cakap..tapi tak reti nak balas cakap dia camana..terus cakap nak beef burger….yang mr.ery nak beef steak tapi tak ada..orang yang ambil order tunjuk menu yang ada..semuanya masakan ayam…terus mr. ery order beef burger juga..nak buat camana orang tak makan ayam.

restoran koyla grill06

dan ditambah dengan salad ini.

restoran koyla grill07Sedap sangat salad ni..aku yang tak makan sayur pun layan..licin dihabiskan kami berdua..beef burger pun sedap..makan separuh pun dah kenyang…tapi aku tetap habiskan sebiji sendiri punya ditambah pula separuh burger mr.ery punya.

Alamat kedai tepat tak pasti..kedai ni sebelah subway, lake field sungai besi.

 

 

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge