Breakfast di Kopi O Corner Kuching Sarawak

Berjalan sudah..membeli sudah…sebelum naik flight singgah untuk breaklunch (pagi dan tengahari) di Kopi O Corner….memang salah satu tempat kegemaran orang ramai…

kecil-kecil dah sampai ke Kuching si Aqeel kan..

kegemaran ramai teh o ais…

ada-ada saja mr. ery nak buat teknik bergambarnya… cap jari siapalah tu…

Laksa Sarawak mr. ery punya…okey sedap…

Mee Kampua FIL punya..

pergh..air yang hilangkan dahaga si aqeel syafiq

diam saja bila orang luar dukung dia…

muka bersedih..dah nak balik Kuala Lumpur…lagipun ema sekeluarga yang balik dulu…FIL dan keluarga adik ipar balik lewat sikit dari kami…

Bukan dua jenis saja makanan yang kami order..ada yang order nasi lemak dan mee kolok…. ema tak order apa-apa sebab perut masih kenyang selepas belasah dua keping roti canai di tempat menginap tadi…hehehe…

Inilah rupa mee kolok di sarawak…time ini makan masa penat berjalan ronda muzium… mr.ery cakap banyak pakai ajinomoto…rupanya cam meggi pun ada…

Ini pula dah lupa namanya… mr. ery yang order..banyak kicap.

Bagus juga pergi negeri orang merasai makanan mereka

About emarieys

Ema has written 1254 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge