Koleksi Jubah Untuk Dijual

Koleksi jubah untuk dijual. Inilah koleksi jubah yang ema jual ye. Banyak rintangan nak buat jubah ni. Macam tahun lepas walaupun tak keluar modal tapi tanggung rugi beribu akibat kena tipu dengan mereka ni. Terduduklah masa tu.

Yang ni, first time pergi cari kain sendiri untuk dijadikan jubah. cuma jahitlah upah orang. ema ni tak reti nak menjahit. kalau reti dah jahit sendiri. Tapi puas hati sangat jahitan jubah ni. Jahitannya sangat kemaslah.

Selain jual online, ada buka booth di depan Econjaya, Bandar Jerteh. Kongsi booth dengan sepupu. Adik yang tolong jagakan booth. Tak sabar nak balik raya, nak merasa niaga di booth.

Jubah 3

Koleksi jubah yang baru siap dijahit. Plastik pun belum sempat beli lagi.

Jubah 2

Nak upah model belum cukup modal. Nasib ada modal patung ni dulu..hehehe. Jubah ni wudhuk friendly. Ada zip dua-dua tangan. Paling suka, zip untuk mommy breastfeeding ni.. zipnya panjang dan tahan lasak. Jenis kain moss crepe, gosok pun mudah dan tak perlu ion beria-ia.

IMG20160509212507

Jubah Emarieys 12

Jubah Emarieys 10

IMG20160509212120

Jubah Emarieys 09

Jubah Emarieys 06

IMG_20160509_205520

Jubah Emarieys 15

Pelbagai warna ada. Purple, Pink, Hitam, Merah, Cream, Hijau (ke arah biru). dan belah tepi kiri kanan ada letak pelbagai warna.. contohnya ada yang hitam + merah, hitam+purple, pink+purple, cream+purple dan lain-lain lagi.

Dan yang ni jenis kain Valentino Satin. Idea design dari my mom sendiri.

Jubah Emarieys 02

Nasib baik ada adik yang nak jadi model tak berbayar kejap…hehehe

Jubah Emarieys 04

Jubah Emarieys 17

Jubah-jubah yang ema jahit dari saiz 34 – 42 sahaja. Boleh tengok chart ukuran di bawah ni.

Jubah 1

Siapa yang berminat nak dapatkan koleksi jubah boleh whatsapp ema 019-2496678. Harga ema jual di booth RM 129. Nak dapatkan harga special dari ema. Whatsapp saja. Terima kasih.

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

25 thoughts on “Koleksi Jubah Untuk Dijual

  1. semoga maju jaya ema. cantik2 design. saya tahun ni tak beli baju baru, nanti beli tengok2 gelebeh lagi. pakai je baju lama kot. nanti dah stabil body bolehlah tengok actually size apa pakai. ema kalau minat buat detox ctc ya, saya bagi special price.
    Raihanah Ahmad recently posted…Turunkan Berat Badan – Detox Hati AndaMy Profile

  2. Alhamdulillah akhirnya dpt juga kakak ke blog Ema.
    Beberapa hari ini kalau klik dari link yg Ema komen ke blog kakak profile ema kosong tau tak ada link. Kakak google ni baru dpt link.

    Semoga business terus berjaya. Model pada kakak lebih baik Ema guna adik-beradik Ema sendiri termasuk Ema pun boleh. Kakak tengok semuanya boleh jadi model siap tinggi lagi. Apa nak membazir. Mana boleh jimat, jimatlah Ema. Allah dah kurniakan Ema dan adik-beradik boleh gunakanlah.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge