Loading...
Bisnes

Koleksi Jovian Mandagie

Alhamdulillah, dah hari ketujuh kita semua berpuasa…syukur di atas nikmatnya.

Hari itu, heboh pasal koleksi baju raya Rizalman . sekarang semua tengah rebut koleksi dari Jovian Mandagie pula.

jovian mandagie

Dah tengok koleksi rizalman kat tesco, tapi tak banyak choice..kaler yang nak pun tak ada.

So, try pergi ke web dan fb jovian ni.. tapi kebanyakkannya dah sold-out…sekelip mata…fuhh, memang ramai yang nak bergaya dengan koleksi jovian ni kan. koleksi jovian pun ada di butik first lady tapi itupun tak sampai sehari dah licin juga.

Koleksi Jovian ni cantik-cantiklah… kalau u all pergi ke fb jovian, ada mereka-mereka yang dah beli nak jual balik bajunya. bukan tak cantik tapi tak padan dengan saiz mereka.

Antara, baju-baju yang nak dijual oleh mereka…berminat pergilah ke fb jovian tu.

baju raya jovian mandagie

baju raya jovian mandagie

baju raya jovian mandagie

lagi cantik disarung oleh puan manis ni…..Lisa Surihani.

Pagi raya berseri-seri

Berseri-seri dengan baju cantik

Baju cantik dari Jovian Mandagie punya koleksi

Jangan lupa pakainya dengan premium beautiful korset

About emarieys

Ema has written 1239 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge