Travel

Lost World of Tambun : Kolam Kesihatan

macam-macam ada termasuklah kolam kesihatan ni.

kolam kesihatan

kenapa aku cakap kolam kesihatan. sebab bila pijak batu-batu dalam air yang panas. angin dalam badan akan keluar samada angin atas atau bawah…hehehe

tapi aku tak keluar pun angin. tapi my mom asyik sedawa bila pijak batu-batu itu

kat dalam sana, airnya lebih hangat. amaran tak boleh lebih 5 minit berendam. kalau tak masak daging korang tau.

lepas berendam kat dalam air panas dan balik KL, badan mr. ery macam kena bakar..merah-merah..mungkin sebab kulitnya putih kot.

About emarieys

Ema has written 1158 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

You may also like...

1 Comment

  1. saliza says:

    saya sedang survey homestay utk ke lost world tambun nak tanya homestay yang ur mom stay dlu and you x rekomen coz service and rumah dia yang x begitu memuaskan apa ke namanya?

    thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge