KLS (Kimora Lee Simmons) Malaysia

As Salam Semua

korang pernah tengok cerita Kimora Lee Simmons tak?
yang tagline dia “The Life in the Fab Lane”
alaa…. rancangan kat astro tu…. siaran 712….
saya suka tengok rancangan dia…. semuanya kisah famili dan kerjaya dia…


apa yang dia nak…semua pun dapat…
walaupun tegas tapi ramai yang suka dia…
bilalah nak jadi macam dia erkh (sempat lagi berangan nie)


kalau kat Malaysia ni… siapa yer?

agak-agak korang…. kalau Kak Red okey tak?


1) nama kak red, MIRA…. yang tu KIMORA

2) nama suami kak red, SIRMAN…. nama husband kimora, DJIMON ( dekat2 dah tu kan…)…tapi handsome lagi suami kak red tu..

3) KAK RED punyai dua orang anak…sorang lelaki..sorang perempuan (next2x…akan tambah lagi tu…) KIMORA punyai 3 orang anak…ada perempuan..ada juga lelaki…..

4) KAK RED sangat utamakan pelajaran anak-anaknya (hantar anak sekolah cina lagi)…. KIMORA pun lebih utamakan anak-anak dia juga…… (siapa yang tak sayangkan anak kan…)

5) KAK RED suka membeli belah…. (shopping baju sampai dua tiga helai jenis yang sama cuma kaler saja yang berlainan…pastu let go kat sape2….bukan free yer….) KIMORA buat bisnes dan reka baju…reka minyak wangi…..

6) KAK RED berjaya dalam dunia blogging…KIMORA berjaya dalam dunia fesyen.. (aku berjaya dalam dunia apa???)

okey saja suka-suka

ke ada yang nak tambah???

p/s : kak red, maaf yer..saya ambil gambar kak red tanpa permission…..

About emarieys

Ema has written 1263 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge