Kids Playland untuk mummy daddy pergi shopping

As Salam
Blogger sekarang dah berwajah barukan. ekceli dah lama tapi sekarang dah tukar secara atomatik pula. jenuh juga nak belajar yang baru…tapi bila sekali guna agak memudahkan. nak upload gambar banyak-banyak terus pun boleh…suka sangat macam ini…
Okey, 2 hari tanpa new entry kan…sori sangat-sangat tau….ngeh3x…
Korang shopping selalu bawa anak-anak atau shopping sorang diri. ema selalu shopping akan bawa anak-anaklah..kesian juga mereka asyik terperap dalam rumah. rata-rata tempat shopping sekarang ada tempat untuk tinggalkan anak seperti Kids Playland.
Kids Playland adalah tempat anak-anak bermain permainan seperti menggelongsor, memanjat , melompat dsb. Dengan bayaran RM 4 untuk satu kepala, anak-anak dilepaskan untuk bermain di dalam kawasan berpagar.

Selain itu, disediakan juga permainan yang menggunakan token. so, para mommy daddy kena sediakan duit untuk tukarkan dengan token yer. semestinya, anak-anak akan minta untuk main permainan ini. begitulah dengan si aqeel syafiq ini, tapi kami pandai memujuknya…hehehehe….

 

Walaupun tempat ini dikira agak selamat untuk tinggalkan anak-anak tapi kami tidak sanggup tinggalkan anak-anak semata-mata kami nak bershopping. memadai kami tinggalkan anak-anak di sini untuk mereka bergembira sambil kami menjamu selera dan mata tertumpu kepada mereka.

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge