Loading...
Bisnes

Kesan Minum Jus Halia Akhtar Setiap Hari

kebaikan jus halia

Jus halia Akhtar, jus yang diproses dari rumah bukan dari kilang. Teguk sedikit jer terus tertarik. Selepas buka terus simpan dalam peti ais sebab jus halia Akhtar tak ada sebarang bahan pengawet. Bahan-bahannya adalah halia bentong, lemon dan asam gelugor sahaja.

Kesan Selepas Minum

Ikut antibodi badan seseorang, ada yang terus rasa kesannya dan ada juga selepas dua tiga kali minum. Yang pasti, ia adalah kesan yang baik untuk mengeluarkan benda yang buruk dalam badan kita. Bagi yang mempunyai masalah pembuangan angin, sembelit, perut buncit, badan lemau sangat baik minum jus halia akhtar setiap hari dengan 2 sudu pagi dan 2 sudu malam. Itupun bergantung, ada yang minum teguk macam itu jer.

kebaikan jus halia

Masa kali pertama adik aku share pasal jus halia akhtar di facebook, aku buat tak tahu. Dalam hati aku “ermm, bisnes gapo pula si angah ni”. Setiap hari dia share pasal kelebihan jus halia akhtar ni, hinggalah angah mesej “long, try lah jus yang angah share tu..molek sangat long”. Tup tup tak sampai sebulan pun, angah dah jadi leader di Kelantan.

kebaikan jus halia

Dan aku jadi stokis di Kuala Lumpur. Dengan harga RM18 sebotol, InshaAllah semua mampu untuk cuba. Dan ramai dengan mencuba dulu 1 botol, selepas itu akan berulang kali repeat order.

Follow rapat-rapat aku punya facebook, lebih banyak aku share kat sana. Nak try sebotol pm jer..


About emarieys

Ema has written 1213 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE