Keputusan Tekaan Koleksi Beg Tangan

Koleksi beg tangan ada jenama tapi harga murah. Biar bukan original pun, nak bergaya tak salah janji keluar dari poket sendiri. Wanita memang rambang mata tengok beg tangankan.

Handbag murah

Ada yang meneka dengan tepat ke? Semua jawapan yang diterima pada komen entri ini adalah hampir-hampir. Tekaan siapa yang menangis, semua betul.

Pemenang Contest

Beg tangan warna hijau tu si angah punya. Dia tamak tak cukup satu, dia ambil dua. sebelah hijau dia punya juga. Dia pakai terus, itupun kalau korang terperasan dalam entri sebelum ini. Yang hitam kelabu itu tuan blog punya dan last macam kulit ular tu my mom punya.  Mom punya taste lagi hebat.

Pah guano nak pilih pemenang ni? Fikir punya fikir kita bagilah yang mana jawab tu. Ini senarainya, pandai-pandailah korang klik kalau nak tahu siapa.

  1. Blogger tagline menulis untuk memberi manfaat.
  2. Akak senior kita.
  3. Blog wanita biasa-biasa saja yang memang luar biasa.
  4. Blogger yang ada anak nama maisara.
  5. Seorang imple person yang dulu 3A sekarang dah 4A.
  6. Delahiran penang ada kelulusan USM.
  7. Blogger amazing world yang selalu bahasakan mummy.

Yang dah tersenarai tahniah. Yang tidak tersenarai janganlah frust. Ada rezeki lebih, InsyaALLAH kita buat lagi.

Mohon hantarkan details di emel ema yer.

ema7044@yahoo.com

 

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

17 thoughts on “Keputusan Tekaan Koleksi Beg Tangan

  1. Huk aloh, saloh teka pun tersenarai gek. mesti sbb ema tak sampai hati nak pilih sorang je kan. Akak dok bygkan yg ke 3 tu beg angah sbb dia ada anak kecik, mesti beg besar tu dia punye. Skali salah daa. Beg mummy mmg obviously ala2 datin.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge