Loading...
Family

Kenduri luar musim

Majlis perkahwinan ni dah lama..dah berminggu-minggu pun lepasnya..entah-entah pengantin pun dah preggy kot…hehehehe. First time, menghadiri majlis perkahwinan di tepi tasik..okey, so nice cuma bab letak kereta tu kena berebut dan pusing banyak kali.

KL boleh dikatakan setiap minggu ada majlis kahwin..selalu di luar musim lain pula di Kelantan..time musim cuti sekolah semua pakat nak berkahwin pastu mulalah ada yang dapat pergi dan yang tak dapat pergi ke majlis kan.

Ini majlis perkahwinan adik ipar adik aku (pengantin lelaki)
so aku dengan pengantin jadi apa?

tak kisahlah jadi apa.
Anyway, Selamat Pengantin Baru diucapkan
terima kasih kerana sudi menjemput

semoga berkekalan dan cepat-cepat timbang anak

perut dah lapar…ayuh tak perlu tunggu lama..makan saja

maafkan saya, berbalang-balang saya bawa balik bekas comel ini.
isi dalam tu kegemaran saya tau

my hero nanges sebab panas sangat cuaca masa tu

kaum keluarga pengantin belah lelaki
oh, secara kebetulan saja sama tema dengan mereka

makan sudah, merenjis sudah, bersalam sudah apalagi yang belum..

bergedik di tepi tasiklah yang belum

suka sangat tengok mata aqeel ni…selalu ambil gambar dia..mata kuyu

mesti nak interprem juga sikit-sikit

my princess pula dah serabai rambut..muka dah meleleh peluh
sebab berlari sana sini..

Okey selesai sudah majlis kedua-dua belah pihak
belah pihak lelaki tak dapat saya pergi kerana jauh sangat

terima kasih sekali lagi pada pakcik yakni bapa mertua adik yang sudi menjemput saya

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge