kembali ke zaman student

hahahaha..kalau dikenang2kan memang banyak peristiwa gumbira, sedih, pahit, masam, masin….dan segalanya…

mari-mari sini….tengok gambar masa saya muda2 dulu ni (sekarang pun still muda lagi tau) isshhh..tak nak mengaku lagi..umur dah nak masuk angka 3…..hehehe….biasalah namanya perempuan kan….

gambar-gambar ini semasa kat kolej…nanti saya buat entri semasa sekolah pula..banyak bezanya…. sebelum tu terima kasih kat wafa kerana sanggup scan dan upload gambar2 ni kat fb… dulu mana ada kamera digital lagiii…..

hah, yang mana satu saya erkh??….alaaa…yang tu..yang barisan no. 2..ke 2 belakang..yang pakai baju kuning tu…tudung pun entah apa2…tak kena langsung…. time ni kursus BTN kat Maran. diaorang cakap time ni saya kena sengat kat lebah. gara2 terlebih pakai minyak wangi manis perisa strawberry. tapi saya pun dah lupa..ahaks….

still lagi kat BTN…4 dara pingitan..itu dulu ler…sekarang 3 mama…dan sorang still lagi belum ada rezekinya…InsyaAllah wafa yer….. kami doakan…. korang pun doakan sekali yer….

undilah kami!!..undilah kami!!!

kalau tak undi kami…anda menyesal….hehehe…saja gempak…

ini masa pilihanraya wakil pelajar… perang poster…

malu sey, kena ucap kat depan2 student…

akhirnya saya yang terkandas…. tapi pengalaman yang bermakna…semua sporting2 giler….

kami juara Nasyid Perempuan…siap ada bungkusan mayat lagi kat depan..entah siapa punya bantal peluk tu…

kelakar sungguh time ni…ada suara latar..tetiba masing2 semua terkejut dengar suara latar…ma robbuka…. tak tahan nak gelak rasanya… terlampau kuat…tapi bestlah ko wan….

mak aiii, saya yang paling tinggi tue….

time ni lepak kat Megamall..selepas berhempas pulas menjawab final exam…. semua slim2 saja kan….

dan akhirnya kami semua berjaya menggulung sekeping diploma. konvo kat UTM Johor.

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge