As Salam Semua!!! sekarang masih kepanasan dengan keputusan Anugerah Bintang Popular kan… hah, saya nak berpanas dengan Anugerah Pin 1 Malaysia…. cantik tak? huhuhu…. terima kasih kepada cutemum dan suaminyaContinue Reading

As Salam lompat si katak lompat… lompatlah tinggi-tinggi…. oppssss… dah habis cerita pasal putera katak yang bertandang sekejapan di blog saya yang mahu menculik puteri saya ini minggu lepas…. mariContinue Reading

entri ini…entri yang penuh dengan foto-foto mahu cerita panjang lebar pun..belum tentu orang nak baca.. ada foto jer..dah boleh dibayangkan…betul tak? mamanya terus tak hiraukan anak-anak berlarian ke sana keContinue Reading

alang-alang dah sampai ke Melaka kan… curi-curilah time berjalan-jalan..biarpun datang untuk bekerja…betul tak? yang penting kita tak abaikan kerja dan juga anak-anak serta suami… selepas makan kat A&W tu, terusContinue Reading

As Salam oh….. sakitnya…….adussss….. sampai hati mr. ery sanggup lakukan ini kenapa mr. ery berubah dengan ketara sekali….. kenapa?..kenapa?..kenapa? > > > > > > hahahaha… jangan marah yer…. watContinue Reading