My 2nd Child Coming Soon..on August

Kelahiran anak kedua dalam keluraga akan tiba tak lama lagi…hanya tinggal lebih kurang 2 bulan sahaja…. untuk kelahiran nie..perutku tidak besar seperti aku mengandung

sangat kelihatan hidungku kembang semacam jea time mengandung kali ini..no wonderlah berat badanku pun semakin naik nie….

An now, me in 26 weeks pregnancy…my weight is 69 KG!!! hahahaha..it’s ok.. kenalah jaga makan kalau nak maintain macam dulu….dan untuk kali ini……
Hari nie (2 Jun 2009) mama, ayah dan kakak pergi Vision College kat Kelana Jaya..ada appointment jam 11.00 pagi..mama akan buat 3d scan untuk mama yang bakal dilahirkan nanti…ALHAMDULILLAH apa yang dihajati termakbul..terima kasih Ya ALLAH…

Here, some pics during 3d scan pg tadi.. My baby pemalu agaknya… dia lindungkan dia punya ‘telur’ jer … tangan dia asyik gerak-gerak bila di scan…tak duduk diam kat dalam tue… aktif jugak mcm kakaknya dulu…hihihi

erm.. iras muka sape baby mama yg nie…jelas kelihatan bibir…hidung..sepasang mata..sepasang tangan. Lena betul dia tidur kat dalam tue…mama harap mama ngan baby akan selamat bila tiba waktu bersalin nanti..AMIN.
posing mcm kakaknya bila kakaknya dh nampak kamera
skrg dah jelas baby mama ‘boy’… dpt jugak mama, ayah dan kakak tgk..hehehe..

About emarieys

Ema has written 1138 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge