As Salam

kisahnya pergi Mines hari ahad lepas… nak cari album gambar untuk orang kahwin ni…memang dah tahu kedai tu boleh dapat harga yang murah.

nak beli cuma satu album saja…tapi terbeli lapan benda..album 3 frame 4..rambang mata dengan harga kat situ…ada diskaun lagi…frame yang harga RM 90++ boleh dapat RM 20++ saja dah geram sangat dengan harganya tu tak cukup satu beli berdouble-doublelah.

selepas berambang mata kat kedai, edisi mengisi perut kat A&W Restaurant…dah lama tak merasa air rootbeer float ni..tak order lebih-lebih pun sekadar minuman dua gelas dan fries saja..

over pula kakak ni bergaya dengan baju yang dibeli oleh tokmanya..

alahai aqeel syafiq oiiii…senyum comel gitu…

nota jari : frame dah banyak beli…tapi bilalah nak digantung ni

About emarieys

Ema has written 1138 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge