Mr Ery

hye bang..boleh I dok kat sebelah U?

Kahwin lagi? Dah ada anak dua masih nak naik pelamin ke sayang oiii…. nasib baik kosong kat sebelah tue…kalau ada orang lain nahaslah. siapa yang nahas mamaema atau mr. ery????pelamin nie dari butik my mom. dipasangkan khas untuk adik ipar angah (adikku) di terengganu. kebetulan aku memang bercuti masa raya jadi tumpanglah my mom ke sana. bukan saja pelamin, set bilik tidur dan set meja makan disiapkan juga. malah rumah pengantin perempuan pun disiapkan juga. kami pasang di rumah pengantin lelaki. nak sambut menantu bukan main besar jugak belanjanya. maklumlah menantu sulung dan dua2 pun cikgu kat semenanjung. opps lupa, hantaran pun my mom buatkan sekali. walaupun jauh tetapi bila dipikirkan bersaudara relakan diri jua.
“SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA JOHAN DAN PASANGANNYA”
tapi bukan dalam gambar nie yea. yang ni saya sayang tau…

Mahu kahwin lagi ke?

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge