Jovian Mandagie Aidiladha Collection

Ladies, jovian mandagie buat open house this sunday 16 September. it’s public holiday. it’s Malaysia Day.

For those yang ada collection baju dari jovian mandagie. bolehlah ke sanakan.

But, me tak boleh pergi..huhuhu…time tu dalam kapal terbang agaknya…lagipun me tak ada pun koleksi dari Jovian Mandagie ini. tak sempat nak rembat masa raya aidilfitri baru-baru ini.

Jovian Mandagie Collection

Tapikan koleksi untuk raya aidiladha dah keluar dalam katalog. so, siapa yang berminat nak bergaya dengan koleksi beliau boleh pergi ke SANA

Cantik koleksi beliau kan…kan..kan…

Entah balik entah tidak raya aidiladha nanti..huhuhuhu.

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge