ice cream amore mio

Jomlah Makan Ais Krim di Amore Mio

Amore Mio Ice Cream.

Bila dah tak benda nak buat time weekend.

Bosan duduk rumah, mulalah hitung nak berjalan.

Erm.. Conakry..mana tempat yang boleh pergi?

Selain pergi beli groceries, pergi makan jer lah.

Ada taman, macam tak ada orang.

Nak pergi…aih…seram.

Jomlah, makan ais krim

Sejak dah pandai order ikut phone, walau tak reti French pun…berjayalah juga order.

Melangkah panjang lagi, terus ke kedai, makan kat sana.

Nak makan apa, order jer ikut menu.

Tak faham juga..translate google kita guna.

Tetap tidak faham, tunjuk gambar jer.

Kat Amore Mio Ice Cream ni, macam-macam perisa ada.

Pilih saja yang mana suka.

Dari kon, berkas dan juga makan dengan waffle

chocolate ice cream

Nampak sama, tapi berbeza.

Si Ayra, light chocolate…abangnya dark chocolate.

Dua-dua perisa sedaplah juga..

Amboii, ini Mr Ery punya…

Sudah pandai order yang advance yer.

Harga? Buat pejam-pejam mata.

waffle ice cream

Duduk di luar sambil menjamu mata.

Tapi berhati-hatilah setiap masa.

Di luar sana, orang memanggil manggil meminta.

Dari kecil hingga dewasa.

Sekali diberi, beringatlah yea.

Video : Menuju ke kedai Ais Krim

Apasal macam berpantun aku punya entry hari ini.

Hahahaha…itu tandanya tak ada idea nak karang panjang..

Tapi tetap nak blog up to date.

Belum setengah bulan, macam dah semua benda cerita pasal kat sini..

Nak habiskan 3 tahun…agak-agaknya nak story apa benda lagi..

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

One thought on “Jomlah Makan Ais Krim di Amore Mio

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge