Tahniah Malaysia, masih bertahan di tangga teratas hingga hari ini. Masih berbaki beberapa hari lagi Sukan Sea 2017 sebelum ianya berlabuh. Ayuh rakyat Malaysia, sama-samalah kita doakan agar negara kita kekal di tangga teratas dengan pertambahan kutipan pingat dalam acara yang dipertandingkan. Ayuh Malaysia, dengan semangat #BangkitBersama.

Tahun ini, Malaysia menjadi tuan rumah rasmi Sukan SEA, dengan bangganya Traveloka merupakan salah satu Gold Sponsor dan Official Online Travel Partner untuk Kuala Lumpur 2017 (KL2017).

Tawaran Traveloka Sempena Sukan Sea 2017

Traveloka juga telah membuka booth di Bukit Jalil.  Di sana, anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik bernilai RM200,000 dengan menyertai peraduan-peraduan yang dianjurkan di Booth Traveloka.  Pelbagai aktiviti-aktiviti menarik yang bakal disediakan kepada pengunjung-pengunjung booth di sana. Memang meriahlah booth Traveloka.

 

 

Jangan risau bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Bukit Jalil? Anda boleh layari Sea Games 2017 secara live dengan Traveloka Livestream di travelokakl2017.com.my.

Promosi Traveloka Sempena Sea Games

Sempena berlangsungnya Sukan Sea ini, Traveloka kini mengadakan promosi besar-besaran dengan diskaun yang sangat menarik. Jangan lepaskan peluang ini. Untuk promosi hebat dari Traveloka ini, korang boleh check di  www.traveloka.com/en-my/promotion/hello-malaysia untuk melihat senarai tawaran yang disediakan.

Helo, Malaysia!

Helo, Malaysia! adalah peluang besar untuk anda belajar lebih banyak tentang negara tuan rumah iaitu Malaysia. Hello, Malaysia! memberi peluang untuk melihat apa keistimewaan Malaysia yang ada hingga menjadikan Malaysia ini benar-benar Asia.

Masa berlalu agak pantas. Sebelum berakhirnya Sukan Sea, angan lupa untuk berkunjung ke booth Traveloka di Bukit Jalil bagi yang berdekatan. Sekiranya, anda berada di luar kawasan, jangan kecewa. Anda turut boleh menimatinya dengan selalu malayari laman web mereka di www.traveloka.com/en-my

Ayuh Malaysia, kita Bangkit Bersama…

Tahniah Malaysia, kini telah menambah lagi koleksi kutipan Emas, Perak dan Gangsa.

Malaysia Boleh!

Malaysia Boleh!

 

About emarieys

Ema has written 1335 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

5 Replies to “Jom ke Booth Traveloka di KL2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *