Jerit minta TOLONG dengar sebut GOL

Kecurian berlaku hanya di sebelah rumah.
Lena dibuai mimpi tetiba terdengar suara riuh kat luar
Terus buka mata… dan suami di sebelah pun terjaga sama.
Apa bunyi bising tu?
Diaorang tengok bola kot.
Pelik juga perlawanan bola dari team mana ni..lagi pelik mana ada tv nya…
Si suami bangkit dan buka pintu..
Dan di luar agak kecoh dengar suara..ada kes samun kat kedai.
Penyamun nak curi duit dan top-up card…
Tapi disebabkan jeritan orang kedai ni agak kuat..kelam ribut penyamun ni lari sehingga tinggalkan sebuah motor.
Dua buah motor dan tiga orang penyamun.
Motor dah dibawa ke balai.
Agaknya, masa kejadian perompak masuk rumah dulu, pun time macam ni..jam 4.30 pagi.

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge