Loading...
Contest

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Salam

Dah lama tak join kan diri dalam contest. Ini yang pertama bagi tahun 2014. Hadiah yang ditawarkan sangat menarik dan GA pun sangat mudah.

 
banner mega GA 2014

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia

2) Buat Entry bertajuk “IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014”

3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry

4) Letak link sponsor dalam entry

 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (“,)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (“,)

About emarieys

Ema has written 1239 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge