Restoran

Ikan Bakar D’Jabris Bangi

Menggoggle kedai ikan bakar..tekak nak makan ikan bakar..nak rasa tempat baru..so dalam google jumpalah kedai D’Jabris Ikan bakar Serkam ni….

Dekat mana??

Restoran nih kat Bangi, Persiaran Bandar 1, Seksyen 8…sederet dengan wisma KLIA..belakang TM Point dan seberang jalan dengan bangunan baru yang ada Butik Mama dan Trutti Frutti tu…senang jer..biarpun aku pun terlepas…

Elok turun dari kereta menuju ke restoran, disambut oleh seseorang yang aku agak tuan kedai..memang iyea pun tuan kedai…Tuan Jabbar tak silap namanya…aku menggoogle tadi.

Order jus epal, teh o ais limau dan azwa order air kosong jer..katanya nak jaga stamina..

Lauk yang selalu order bila makan kat luar….kailan ikan masin, telur dadar dan kali ini terlebih sayur..sayur campur…ingatkan sayur campur ni..ada kuah banyak…tapi tak pun…makanya makan keringlah malam tu…

Hah, inilah rupa ikan bakar kat sini…dia punya sambal salut ikan tu nampak cam pedaskan..tapi pedas dia..boleh lagi aku makan…aku ni jenis yang tak makan pedas sangatlah…. ada lagi yang tak nampak tu..sotong goreng tepung..

Bagi tekak aku dan keluarga..kira sedap juga ikan bakar kat sini….memang tulang tolak ke tepi…dia punya air asam pun sedap..

Okeylah, Selamat Menjamu Mata…..

Oppssss…..Selera!!!!

notajari : ada meeting ni…nak makan free…dah 4 hari tak makan kat opis…ngeh3x…

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge