best western icity
Food Review Hotel Ramadhan

Bufet Ramadhan Best Western I-City, Konsep Aladdin and The Malaysian Treasures

Eh jomlah ke Best Western I-City!!! Bufet Ramadhan Konsep Aladdin and The Malaysian Treasures. Rezeki dapat berbuka puasa ganti kat sini.. bukan kebetulan tapi kejarkan dah nak masuk bulan Ramadhan, puasa tahun lepas tak habis ganti lagi…hahaha..siapa suruh last minute kan.. inipun masih lagi berbaki. Bufet Ramadhan Best Western I-City Nak sampai ke sini basah […]

Hotel

The St Regis Kuala Lumpur Hotel Bertaraf 5 Bintang

Berimpikan bilik yang mewah? The St Regis Kuala Lumpur adalah tempatnya. Dalam banyak-banyak hotel pergi, hotel ini yang paling ada class tersendiri. Masuk hotel dah wow, apatah lagi masuk ke bilik tidurnya. Bagi aku untuk menginap di sini dengan kos sendiri, berpeluh nak membayar. Rezeki aku dapat bermalam di bilik mewah ini walaupun untuk satu […]

Event Hotel KBBA9 Review Travel

KBBA9 Family Fun Day at Legend Cherating Beach Resort…Ohsem

Anak balik sekolah semalam mengadu dia kena perli dengan kawan sekelas. “Hitamnya ko Azwa”..Terasa terus anak.. Alahai siannya. Penangan family day selang seminggu. Kalau minggu sudah family day JTM di Melaka, minggu ni family day KBBA9 di Cherating lah pula. Hari-hari anak-anak terjun kolam, mandi air laut tak kira pagi, tengahari, petang..nasib baik malam je […]

Aqeel Ayra Azwa Bisnes Event Hotel Travel

Hotel Di Tengah Bandar Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur

Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. Hotel di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur ni. Memang tumpuan pelancong luar negara. Orang Malaysia pun ramai yang stay di sini. Reception pun agak sesak. Menjadi tumpuanlah sebab bersebelahan dengan Mall Times Square. Selesai check-in, terus naik ke bilik. Ini kali kedua menginap di sini. Yang first, bilik mengadap penjara […]