Hey, Free Ticket KidZania Go at Quill City Mall Kuala Lumpur… Hurry Up!!

Yeahhh…next week cuti sekolah satu minggu. hip hip hooray..syoknya cuti. Kemain seronok bila anak-anak cuti sekolah. Engkau cuti ke? Mestilah cuti. Apply cuti semata-mata nak bawa anak ke Kidzania Go di Quill City Mall, Kuala Lumpur tau. Tak sabar sangat.

Free Ticket Kidzania Go

Hallo…hallo… tahu tak, engkau boleh dapat tiket percuma untuk Kidzania Go. Macam mana nak dapat tiket percuma? Amboii, bukan main laju bila dengar tiket percuma.. Engkau kenalah pergi shopping mana-mana outlet di Quill City Mall. Berbelanja sebanyak RM38 dalam satu resit. Hah, tak perlu pun belanja lebih.

Selepas itu, engkau pergi ke Concierge Counter at Ground Floor sebelum 25 Mac 2018. 1 resit hanya 1 tiket sahaja. Aktiviti ini hanya bermula pada 19 hingga 25 Mac 2018 jam 10.00 pagi hingga 9:00 malam sahaja. So, lekas-lekas pergi shopping sana.

Dari anak-anak memanjang tengok tv masa cuti sekolah, kan lebih baik diberi peluang kepada anak-anak tentang peranan kerjaya yang berbeza dalam situasi yang sebenar. Ini juga salah satu program untuk mendidik anak-anak dan ianya menghiburkan.

Antara 8 aktiviti yang disediakan sempena cuti sekolah ini iaitu:

  1. Sharp Air Quality Control
  2. Scott’s Research Lab
  3. Mc Donald’s Fitness Centre
  4. Magic Studio
  5. TV Studio
  6. Volvo – Stop look  and wave
  7. Court house
  8. Recycling centre

Menarik kan.. Apa tunggu lagi jom pergi ke Kidzania Go. Jumpa di sana. Curve NX, 18, Jalan PJU 7/5, Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

 

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

6 thoughts on “Hey, Free Ticket KidZania Go at Quill City Mall Kuala Lumpur… Hurry Up!!

  1. tak berasa sudah nak cuti sekolah minggu depan. apa-apa pun selamat bercuti ya puan. 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge