Korang yang ada anak umur 4 hingga 12 tahun, jom cepat daftarkan nama anak korang untuk menyertai Kids Eco Dash – Kids Fun Run di Taman Eco Rimba Bukit Nenas, Kuala Lumpur. Bila lagi nak galakkan anak-anak bermain sukan seperti acara larian ini. Pasti mencuit hati melihat gelagat anak-anak berlari-lari dengan gaya mereka sendiri. Please, jangan selalu manjakan anak-anak dengan gajet saja… Ia merosakkan minda anak-anak.

Kids Eco Dash 2.0 2017

Kids Eco Dash adalah acara larian untuk KIDS ONLY yang mana di sokong  oleh Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia untuk menggalakkan kanak-kanak dengan aktivti luar dan menghargai alam semula jadi. Dengan kejayaan  penganjuran Kids Eco Dash sebelum ini, maka acara larian ini diteruskan pula di Taman Eko Rimba Bukit Nenas, Kuala Lumpur pada 28 Oktober 2017.

Daftar sebelum terlambat

Sukarela dari kalangan ibu bapa

Ibu bapa yang daftarkan anak-anak turut juga digalakkan untuk mendaftar sebagai sukarelawan. Penganjur akan menetapkan tugas kepada sukarela pada hari tersebut. Setiap pendaftaran akan menerima satu helai t-shirt.

Tentative Program

Save the date : 28 Oct 2017 . Tapi tinggal 3 hari lagi sebelum tarikh tutup untuk daftar. So, jangan tunggu lagi, terus ke link untuk daftarkan anak-anak korang tau. Kita jumpa di sana yer.

#KidsEcoDash
#sayangmalaysia #kidsecodash2
#1MVoluntourism #SayangMalaysia #NBOS #motac #tourism #Malaysia #TamanRimbaEkoKL
#KBBA9
#KelabBloggerBenAshaari
#EmarieysDotCom
#KidsFunRun
#Run
#28Oct2017

 

 

About emarieys

Ema has written 1335 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

9 Replies to “Hebahan : Kids Eco Dash 2.0 – Kids Fun Run Taman Eco Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *