Korang yang ada anak umur 4 hingga 12 tahun, jom cepat daftarkan nama anak korang untuk menyertai Kids Eco Dash – Kids Fun Run di Taman Eco Rimba Bukit Nenas, Kuala Lumpur. Bila lagi nak galakkan anak-anak bermain sukan seperti acara larian ini. Pasti mencuit hati melihat gelagat anak-anak berlari-lari dengan gaya mereka sendiri. Please, jangan selalu manjakan anak-anak dengan gajet saja… Ia merosakkan minda anak-anak.
Kids Eco Dash 2.0 2017
Kids Eco Dash adalah acara larian untuk KIDS ONLY yang mana di sokong oleh Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia untuk menggalakkan kanak-kanak dengan aktivti luar dan menghargai alam semula jadi. Dengan kejayaan penganjuran Kids Eco Dash sebelum ini, maka acara larian ini diteruskan pula di Taman Eko Rimba Bukit Nenas, Kuala Lumpur pada 28 Oktober 2017.
Daftar sebelum terlambat
Sukarela dari kalangan ibu bapa
Ibu bapa yang daftarkan anak-anak turut juga digalakkan untuk mendaftar sebagai sukarelawan. Penganjur akan menetapkan tugas kepada sukarela pada hari tersebut. Setiap pendaftaran akan menerima satu helai t-shirt.
Tentative Program
Save the date : 28 Oct 2017 . Tapi tinggal 3 hari lagi sebelum tarikh tutup untuk daftar. So, jangan tunggu lagi, terus ke link untuk daftarkan anak-anak korang tau. Kita jumpa di sana yer.
#KidsEcoDash
#sayangmalaysia #kidsecodash2
#1MVoluntourism #SayangMalaysia #NBOS #motac #tourism #Malaysia #TamanRimbaEkoKL
#KBBA9
#KelabBloggerBenAshaari
#EmarieysDotCom
#KidsFunRun
#Run
#28Oct2017
Satu program menarik utk anak2 dgn penglibatan ibubapa juga
kan…dari bagi anak-anak bermain gajet..lebih baik anak-anak buat aktiviti sihat seperti ini.
emarieys recently posted…Hebahan : Kids Eco Dash 2.0 – Kids Fun Run Taman Eco Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur
alaaa.. ni mat athelete.. anak sure power juga nih
maknya dah lama pencen lah kak…
emarieys recently posted…Hebahan : Kids Eco Dash 2.0 – Kids Fun Run Taman Eco Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur
Aktiviti Yang bagi sebagai menghargai nature
Mama pipie recently posted…Sultan Muhammad Al-Fateh dan penaklukan Constantinople 1453
aktiviti yang sangat baik..mengajar anak apa itu alam semulajadi
emarieys recently posted…Hebahan : Kids Eco Dash 2.0 – Kids Fun Run Taman Eco Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur
Menarik
Lyafrina recently posted…D’Beteng Cafe : Birthday Ayah Mertua
memang menarik…itu pasal akak pun join.
emarieys recently posted…Hebahan : Kids Eco Dash 2.0 – Kids Fun Run Taman Eco Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur