Aqeel Azwa Travel

Lost World of Tambun : Pintu Masuk dan Tiket

akhirnya jejak kaki juga kat Lost World of Tambun ini

harga tiket lost world of tambun

bila dah ramai-ramai aksi gedik itu memang menyerlah..kesian kat aku tak ada kat dalam gambar ini.

si azwa pun berposing depan kucing, tak lama lagi kita akan pergi bandar Kuching. INSYAALLAH

tengok harga tiket sekarang ini RM 45 dewasa RM 38 kanak-kanak. berbaloi ke?

nasib baik Aqeel tak kena charge tiket lagi. jika ketinggian melebihi 90 cm dah kena beli tiket.

kami bayar RM 158 semua sekali untuk dapatkan gelang ini. bila gelang ini dipulangkan RM 30 (RM 10 setiap satu gelang) dikembalikan.

azwa excited dapat gelang sebab si aqeel tak dapat. berebut dengan mama nak gelang juga.

tapi bila jumpa air. terus tak minta

apa yang ada kat dalam sana. next entry okey.

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge